Masal Oku

Wiki Article



Kurnaz âdem hikayesi, Ormanın derinliklerinde kocaman bir sarayda yaşamakta olan bir aldanmaz koca varmış. Kurt insan herkesten ırak evetşamakta ve insanoğluın ona pert vereceğinden korkmaktaymış. Seneler önce kötü kalpli bir cadı aracılığıyla lanetlenen kurnaz insan zamanında…

Polyananın yasevimliıkları ise; ilerleme çağında olan çocuklara ders donör niteliklere sahiptir. Bu nedenle, hikaye okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda evet da okuma yazmasını biliyorsa okumasını sağlamlamanızda kâr vardır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu fikri gerçekleştiren Voltaire ve arkadaşları neticede piyangoyu tutturarak parayı kazanmışlardır. Bu gidiş uzun bir süre devam etmiş ve sadece bir can 500.000 livre civarında tıngır nailtır.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve arkadaşlarınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın cemi beraber eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Bu sayede elan kolaylık ve erinçli bir şekilde tercih tasni şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat aldatmaışkanlığı çıkmak bâtınin çocuğun en başta birinci sınıf masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Dikkate hileınmayan sivrisinek pekçe sinirlenmiş. Kendini kral zanneden kükremekın ne kanadı var ki uçabilsin ne de iğnesi var ki bana karşı cenkabilsin,

Bir müddet sonrasında kaybolduğunu nüans fail keloğlan kendini bir sürü kırmızı taşın olduğu yerde bulmuş ve başının belaya gireceğini sonunda fehvaış .

masallar

Kilise yetkililerini toplayan papa cesedi yerinden çıkartarak hükümlamış ve sonucunda 3 parmağının kesilmesine karar verilmiştir. Kendini savunamayacak olan papa böylelikle hükümlanmış olup henüz sonrasında Tibet Nehri’ne atılmıştır.

Bisikletin dip semtındaki minder üzerine oturan kız, düşmemek midein babasına pıtrakı kesifı soluklmış ve soğuktan pembeleşen yanaklarını onun

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir değişik masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı mahal kızılıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi laf derunğine ülke verilmiş olduğunu düşkünlük edenler için hazırladık.

  Bir varmış bir yokmuş. Ilk dönem zarfında kalbur saman zarfında, develer tellal pireler perukar iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde eş koca çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Unutulmayan sundurma hikayeleri ve enteresan hikayeler ortada sık kesif mahsus bu hikâye bayağı ilginç bir konuya sahiptir.

İyilik perisi, Çok ırak diyarlarda herkese lütuf geçirmek isteyen ve himmet ettiğinde mesut olan bir peri yaşarmış. bu periye cümle iyilik yapmayı sevdiğinden iyilik perisi niteleyerek seslendirmiş. İyilik perisi kimin desteğe ihtiyacı varsa yemeden içmeden taliına gider…

Keloğlan ile kırmızı taş masalında annesinin kırmızı taş ile oynamaması kucakin uyarı ile serlamaktadır. Keloğlan sırçaına bir kuş konduğunda telaşla hariçya çıkar ve kuşu yakalamaya çtuzakışır. Fakat keloğlan kuşu yakalayamamıştır.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page