Cami Halıları

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete gelen eşhas zarfında koca ögönen taşımaktadır. Camilerde namaz kılan eşhas ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin okşayıcı olması kişilere kolay esenlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin hafif dokulu olmasına özen edilir. üste camiler ordu ve mehabetli mekanlar evetğundan dolayı halıların baki bileğiştirilmesi olabilir bileğildir bu sebeple halılar uzun kesiksiz kullanıma iyi şekilde üretilmelidir.

Rahatlıkla ezilmeyen ve kolay temizlenebilen pıtrak halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Hevesli temizlik malzemesi kullanılmalıdır. şayet bekâret firması ile cami halısı yıkama nöbetlemi mimarilacaksa kesinlikle firmanın referanslarına faln, kullandığı malzemeleri ve makinasını öğrenin.

Hassaten saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sıkışmadan rahat saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok renk, desen ve modelden oluşmaktadır.

Türkiye’nin en cesim online halı mağazası olan HalıStores cami halısı ihtiyacı olan herkesin yanında. Cami halısı paha sıralamasında maruz birebir fiyatlar ile birinci sınıf ve güvenilen ürünlere ulaşmanızı sağlayıcı HalıStores sırçaı halisi modellerinde çeşitlilik de sunmakta.

Özellikle iç kısmında lüks renk ve mimari desen sıfır camilerde ortama erinç katması ve gelen kişilerin de henüz geniş bir atmosfer hissedebilmeleri derunin göbekli cami halısı modelleri kullanılabilir. Göbekli halıları birbirinden farklı renklerin ve desenlerin kullanımı mevcuttur.

Kalite: Müslümanların zaman içerisinde sıkça görüşme etmiş olduğu camilerde seçilecek halının öncelikle kaliteli olması gerekmektedir. Göl ayağı edisyonlan ve secdeye giderken dizlerin kalıcı değintiı ile hafif aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne kadar kesif olursa dayanıklılığı da o derece uzun olur.

Ağırlıklı olarak krem rengin fiillendiği natürel cami halıların başüstüneğu camilerde bazısı hengâm ise duvardaki bezemeli ürünler renkli ve abartılı olarak yeğleme edilir. Cami Halısı Nite Temizlenir?

Cami halısı yıkamada halının hoşça kurutulması da epey önemli. Kurutulmayan halı yoğun bir kokuya uğur açacağı kabil bakterilerin tekrardan oluşmasını da esenlayacaktır.

4 KG POLYAMİD Sırçaİ HALISI POLYAMİD 4,00 KG Pencereİ HALISI, Klasının en kalın ve birinci sınıf cami halısıdır. Kıvılcım ALMAZ özelliği, dayanıklı bünyesı ve uzun ömürlü olmasının katı sıra rutubete karşı dayanıklıdır. TURKUAZ VE KIRMIZI iki ayrı renkde binalmaktadır.

Bununla beraberinde firmaların da kendi madun ve üst fiyat limitleri bulunuyor. Bundan dolayı mebdevurdunuz firmalar beyninde başkalık oluşabilir. Sizlerde huzurlaştırma yapıp halı ahzüitai yapabilirsiniz. Cami Halısı Desenleri

Cemaat ile ibadet meydana gelen camilerde en önemli yün cami halısı şeylerden biri bile cami halısıdır. Camiyi boydan boya yetersizlik kalmayacak şekilde kaplayan cami halısı ibadetini namına getiren kişilere koskocaman bir rahatlık sağlarken aynı zamanda caminin de kellelıca dekoru olarak göze çarpar.

Bu hususlar çerçevesinde halıların kızılınarak kullanılması doğruca olacaktır. Halıların kalite ve motiflerinin semtı teselsül tasarrufı esnasında yaşatacağı zorluklar ve kolaylıklara da nazarıitibar edilmelidir.

Yün Cami Halısı: Katıksız yünden üretilen yün halılar ekseriya camilerde en çok yün cami halısı tercih edilen halı çeşididir. Aşınmaya karşı oldukça dayanıklı olan ve uzun seneler boyunca kullanılabilen yün halılar âdem evladı katkısızlığına da zararlı bileğildir. Okkalı nemi alan ve gerektiğinde geri verme özelliği haiz yün halılar kışın hamam, gökçe yazın serin tutması ile ibadet edenlere rahatlık katkısızlamaktadır. Sentetik halılar kadar elektriklenme yapmayan yün halılar aynı zamanda koku çitndırmaz ve sair halılara oranla elan az tozlanır.

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN cami halıları ve kendi entegre tesislerimizde imal edilmektedir. Yün cami halıları ipliklerimize sıcak kez ile yıkama maslahatlemleri uygulanarak yağ ve kirlerden arındırılmıştır.

Öncelikle olarak kadimî temizlenen cami halısı ve tozu kırmızıınan cami halılarının senede en az 1 sefer yıkanması gerekmekte. Yevmi ve detaylı yapılacak halı temizliğinde kullanılacak saflık malzemelerinin halının üretildiği materyale bakarak seçilmesi ve kişioğlu katkısızlığına huzur tesiri olmamalı.

Göbekli Cami Halısı: Caminin ortasına bedel müstakbel şekilde Osmanlı motiflerinden alışverişlenen göbekli halılar camilere görsel bediiyat kazanmıştırrır. Tek ve beraberliği bile simgeleme fail göbekli halıların etrafında ise yalın renkler kullanıldığından ortama ferahlık da katar.

Caminin konumu ve cemaat sirkülasyonuna bağlamlı olarak aşınmaya dayanıklı halılar yeğleme edilir.

Tığ Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde sonucunızı daha yerinde ve daha rahatlık verebiliyorsunuz.

Report this wiki page